Ik ben erg blij met de coaching van Ingrid! Veel stappen gemaakt de afgelopen periode wat betreft voeding en mindset.

Mocht ik een off day hebben, weet ze precies hoe ze me weer bij mezelf kan brengen en te motiveren om door te zetten.
Wanneer ik zelf even niet zie welke stappen ik al heb gemaakt, helpt Ingrid mij herinneren van hoe ver ik kom en wat ik al heb bereikt.

Ik ben er qua gezondheid nog lang niet, maar de veranderingen in voeding doen me goed en zorgen voor veel minder trek in suikers (waar ik voorheen zo een reep chocola kon wegwerken). Ik maak verantwoorde keuzes en eet ook zeker iedere week iets lekkers.
Omdat ik er bewust voor kies en verder gezond eet, geniet ik er nu echt van én kom er niet van aan.

Super bedankt voor je coaching Ingrid. Met jouw hulp is m’n leefstijl echt beter geworden en kan ik op een gezonde manier werken aan verder herstel!

Monique BaatsIllustrator-surface designer

Niet twijfelen gelijk doen! Het heeft mij nu al zoveel gebracht. Ik heb Ingrid om hulp gevraagd omdat ik haar online ontmoeten waar zij een masterclass gaf. En ik dacht gelijk daar wil ik meer van weten! Balans, juiste voeding, hormonen onder controle en een gezonde leefstijl. Met een super druk eigen bedrijf en een leeftijd van 42 stoeide ik met de juiste weg vinden. Wat is dan mijn balans? En welke handvatten kan ik daarvoor gebruiken? Mijn lichaam veranderd positief…. mijn energie ook! En vooral de rust die ik al zoveel meer heb. Geen middag dipjes meer! Ik ben er nog lang niet. Maar het wordt al echt een life stijl! Een die mij past en zo goed vol te houden is. Ingrid rijd de auto…. en kiest samen met mij de juiste weg. Totdat ik zelf het stuur kan overnemen! En dat voelt heel erg fijn!

Lieke Vingerhoed- By ThimbleBusiness Owner